Demon Industries BVBA | Algemene Voorwaarden |Franklin Rooseveltlaan 120 - 9000 Gent | +32 483204242 | info@demonindustries.be

Concept Design

 

De start van elk product begint met het op papier zetten van een idee, zijn eigenschappen en opbouw te bespreken.

3D Tekeningen

 

Eens er een vast ontwerp op papier staat en de omvang van het product gekend is, kan er overgegaan worden tot het maken van een 3D model.

Animaties

 

Vaak heb je meer nodig dan een stilstaand beeld om een klant te overtuigen van de werking / samenstelling van je product. Een indrukwekkende animatie mag op jouw website / presentatie / promotievideo niet ontbreken!

2D Tekeningen

 

Op basis van 2D tekeningen kunnen arbeiders de nodige stukken produceren en samensteken. Deze tekeningen kunnen zo voorbereid worden dat ze meteen door een machine kunnen gelezen worden.

Simulaties

 

Voor we overgaan tot productie zal het product steeds getest worden op verschillende niveau's in een virtuele omgeving. Zo kunnen mogelijke fouten of breuken tijdig voorkomen worden.

Prototyping

 

Hier trachten we voornamelijk een eerste aanraking met het product te krijgen op een snelle en goedkope manier. Zo wordt het ook meteen mogelijk om functionele testen uit te voeren tijdens het ontwerpproces.

Productie

 

Wij ontfermen ons over de fabricage van uw producten.

Door een continue opvolging van de nieuwste (betaalbare) technieken en het delen van kennis met vertrouwde partners bekomen we de kwaliteit die een klant verwacht.

Documentatie

 

Bij elk afgewerkt product hoort er ook een technisch dossier met de nodige: stuklijsten, opgesomde vervangonderdelen, handleiding, attesten, ...