WAT WE AANBIEDEN

CONCEPT DESIGN


De start van elk product begint met het op papier zetten van een idee, zijn eigenschappen en opbouw te bespreken.

DAF.27
untitled.31

3D CAD DESIGN


Eens er een vast ontwerp op papier staat en de omvang van het product gekend is, kan er overgegaan worden tot het maken van een 3D model.


Showcase:
- Tesla offer visualisation
- Daff productionline study

ANIMATIONS


Vaak heb je meer nodig dan een stilstaand beeld om een klant te overtuigen van de werking / samenstelling van je product. Een indrukwekkende animatie mag op jouw website / presentatie / promotievideo niet ontbreken!


Showcase:
- Functiuonele animatie van een loadingstation voor volvo cars gent

SIMULATIES


Voor we overgaan tot productie zal het product steeds getest worden op verschillende niveau's in een virtuele omgeving. Zo kunnen mogelijke fouten of breuken tijdig voorkomen worden.

2D CAD DESIGN


Op basis van 2D tekeningen kunnen arbeiders de nodige stukken produceren en samensteken. Deze tekeningen kunnen zo voorbereid worden dat ze meteen door een machine kunnen gelezen worden.

vacuum box
montageas
onderplaat kranslager

PROTOTYPING


Hier trachten we voornamelijk een eerste aanraking met het product te krijgen op een snelle en goedkope manier. Zo wordt het ook meteen mogelijk om functionele testen uit te voeren tijdens het ontwerpproces.

PRODUCTIE


Wij ontfermen ons over de fabricage van uw producten.

Door een continue opvolging van de nieuwste (betaalbare) technieken en het delen van kennis met vertrouwde partners bekomen we de kwaliteit die een klant verwacht.

automatisatie
PLC-Automation-Fundamentals-ladder-logic-programming-online-class-1

AUTOMATISATIE


Een stilstaande machine doet natuurlijk niet veel, daarom voorzien wij ook de sturing. Hierin verzorgen we de software van nieuwe bestaande en samenwerkende systemen.

DOCUMENTATIE


Bij elk afgewerkt product hoort er ook een technisch dossier met de nodige: stuklijsten, opgesomde vervangonderdelen, handleiding,  attesten, ...