Concept Design


De start van elk product begint met het op papier zetten van een idee, zijn eigenschappen en opbouw te bespreken.

DAF.27
untitled.31

3D Tekeningen


Eens er een vast ontwerp op papier staat en de omvang van het product gekend is, kan er overgegaan worden tot het maken van een 3D model.

Animaties


Vaak heb je meer nodig dan een stilstaand beeld om een klant te overtuigen van de werking / samenstelling van je product. Een indrukwekkende animatie mag op jouw website / presentatie / promotievideo niet ontbreken!

Simulaties


Voor we overgaan tot productie zal het product steeds getest worden op verschillende niveau's in een virtuele omgeving. Zo kunnen mogelijke fouten of breuken tijdig voorkomen worden.

Prototyping


Hier trachten we voornamelijk een eerste aanraking met het product te krijgen op een snelle en goedkope manier. Zo wordt het ook meteen mogelijk om functionele testen uit te voeren tijdens het ontwerpproces.

Productie


Wij ontfermen ons over de fabricage van uw producten.

Door een continue opvolging van de nieuwste (betaalbare) technieken en het delen van kennis met vertrouwde partners bekomen we de kwaliteit die een klant verwacht.

Documentatie


Bij elk afgewerkt product hoort er ook een technisch dossier met de nodige: stuklijsten, opgesomde vervangonderdelen, handleiding,  attesten, ...

2D Tekeningen


Op basis van 2D tekeningen kunnen arbeiders de nodige stukken produceren en samensteken. Deze tekeningen kunnen zo voorbereid worden dat ze meteen door een machine kunnen gelezen worden.

Condra BV | Algemene Voorwaarden | Sint-Bernadettestraat 108 - 9000 Gent | +32 483204242 | info@condra.be